BACK

LOGIN

Welcom ,
Our hidden objects have been unlocked.

Login

Login to unlock our ‘hidden objects’ and be ahead of the crowd when it comes to securing your next property.

PASSWORD RESET

We have sent password recover instructions to your mail.
Did not receive the email? Check your spam filter,
or try another email address.

Reset password

Enter the email associated with your account and we'll send an email with instructions to reset your password.

Submit your details and our
team will get back to you shortly.

    Thank you for your message. One of our team members will be in touch with you shortly

    Revaleiland 407 +PPAMSTERDAM

    Revaleiland 407 +PP
    AMSTERDAM

    ASKING PRICE

    € 1.750.000 k.k.

    Square meters

    200 m2 living

    BEDROOMS

    4 bedrooms

    House/Apartment type

    Penthouse

    *For English, please see below*

    Luxueus, goed ingedeeld en zeer licht penthouse met een woonoppervlakte van 200 m². Deze stijlvolle en geheel gelijkvloerse woning met hoge plafonds beschikt over o.a. vier slaapkamers, twee badkamers, en twee terrassen waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten.

    Het penthouse beschikt over een privé parkeerplaats, privé berging en lift. Het interieur is ontworpen in samenwerking met de architect van Studio Nest. Tijdens de bouw in 2020 is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, veel maatwerk, stalen deuren, een gietvloer van Senso in warm grijs, een uitgebreid lichtplan voor verschillende lichtscenes, domotica systeem en ingebouwd geluidssysteem van Sonos. De woning is geheel gasloos, heeft 8 zonnepanelen voor eigen gebruik, beschikt over vloerverwarming en vloerkoeling en is centraal gelegen in de inmiddels zeer gewilde nieuwbouwwijk ‘de Houthaven’. Het gebouw is ontworpen in de bouwstijl van de Amsterdamse School.

    Indeling
    Ruim opgezette gemeenschappelijke entreehal met lift. De entree van de woning bevindt zich op de 4e en tevens bovenste verdieping. Via de hal met garderobe en gastentoilet bereikt men de riante living met open keuken. De keuken is op maat gemaakt met composiet werkbladen, groot kookeiland en beschikt over veel bergruimte en luxe inbouwapparatuur zoals een stoomoven, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, downdraft, Quooker plus Quooker Cube, een grote koelkast en aparte vriezer. De ovens, kookplaat en vaatwasser zijn Smart apparatuur. Aan de kant van de keuken is het heerlijke privé dakterras gelegen van circa 19 m2 op het zuidwesten (zonder buren). Door de beschutte ligging van het terras is het hier snel aangenaam qua temperatuur.

    Via de centrale hal zijn alle (vier) de slaapkamers te bereiken, waarvan twee grenzen aan een tweede dakterras van circa 7 m2 op het noordoosten te bereiken met elk een eigen entreedeur. Tevens bevinden zich in de centrale hal een luxe badkamer, tweede toilet en de technische ruimte met wasmachine, droger en veel bergruimte.
    De master bedroom beschikt over een tweede luxe badkamer ensuite met ligbad en heeft een op maat gemaakte kastenwand aan weerszijden, ingebouwde speakers in het plafond en lichtschakelaars in de bedwand te gebruiken voor lichtscenes, muziek en elektrische gordijnen. De badkamers zijn afgewerkt met design kranen en radiatoren (Hotbath en Zehnder) en hebben beiden een maatwerk wastafelmeubel met composiet blad. De vierde slaapkamer heeft openslaande deuren naar het terras op het zuidwesten. Alle kamers zijn voorzien van prachtige neutrale linnen gordijnen en gedeeltelijk elektrische verduisterende gordijnen.

    In de onderbouw bevinden zich een inpandige berging van circa 6,4 m2, een parkeerplaats met laadpaal en twee gemeenschappelijke fietsenstallingen met voorzieningen voor het opladen van e-bikes.

    Locatie
    Gelegen in de voormalige (oude) Houthaven, welke is omgevormd tot een luxueuze woonwijk omgeven door water en groen. De buurt kenmerkt zich door duurzaamheid, aantrekkelijke hoog- en laagbouw en water als typisch Amsterdams element, zeer geschikt voor een rondje SUP boarden. Tevens zijn er diverse aanlegplaatsen in de straat en bevindt zich een groot vlonder met zwemstijger aan het IJ op circa 50 meter van de woning
    In het gebied zijn onder meer diverse restaurants, een theater, een luxe hotel, scholen en kinderopvang te vinden. Het populaire Westerpark en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de pont naar Amsterdam Noord meert aan bij de Pontsteiger en het Centraal Station ligt op 10 minuten fietsafstand. Met de auto is er een directe verbinding naar de A10 (ring) en daarmee meerdere uitvalswegen.

    Bijzonderheden
    -Woonoppervlakte van circa 200 m2 (conform NEN2580);
    -Gelegen op de vierde en tevens bovenste etage van een nieuwbouwpand uit 2020 met lift;
    -Vier ruime slaapkamers, twee badkamers, twee aparte toiletten;
    -Twee buitenruimtes met vrijwel de gehele dag zon van totaal 26 m2;
    -Hoge plafonds van circa 280-290 cm;
    -Hoogwaardige afwerking en prachtige custom-made kasten;
    -Woninginrichting ontworpen door de architect van Studio Nest;
    -Parkeerplaats met laadpaal;
    -Inpandige berging circa 6,4m2 in onderbouw;
    -Gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw (met laadvoorzieningen voor e-bikes);
    -Zeer energiezuinig (Energielabel A), volledige isolatie, HR ++ beglazing, acht zonnepanelen op het dak (voor eigen voorziening);
    -Senso gietvloer met vloerverwarming (stadswarmte) en -koeling;
    -Buitenzonwering (screens) op het zuidwesten;
    -Domotica van Digitalstrom, elektrische gordijnen Somfy, geluidssysteem Sonos;
    -Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De huidige halfjaarlijkse canon bedraagt € 4.846,50,- (+ jaarlijkse indexatie) en het tijdvak loopt t/m 31 oktober 2067;
    -De aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden (van voor 8 januari 2020) is op tijd aangevraagd inclusief EPC korting;
    -Financieel gezonde VvE met professionele beheerder;
    -Maandelijkse servicekosten VvE bedragen € 311,27,- voor het appartement en € 52,81,- voor de parkeerplaats.

    *ENGLISH*

    Luxurious, well laid out and very bright penthouse with a residential area of 200 m². This stylish and entirely single-story home boasts high ceilings and includes four bedrooms, two bathrooms, and two terraces allowing you to enjoy the sun all day.

    This penthouse features private parking, private storage, and an elevator. The interior has been designed in collaboration with interior design studio Studio Nest. During construction in 2020, high-quality and durable materials were used, lots of customization, steel doors, a warm gray cast floor by Senso, an extensive lighting plan for different lighting scenes, domotics, and a built-in Sonos sound system. The house is completely gas-free, has 8 solar panels for private use, underfloor heating and cooling, and is centrally located in the highly sought-after newly developed neighborhood ‘de Houthaven’. The building is designed in the architectural style of the Amsterdam School.

    Layout
    Spacious common entrance hall with elevator. The entrance to the apartment is on the 4th and top floor. The hallway with wardrobe and guest toilet leads into the spacious living room with open kitchen. The custom-made kitchen is equipped with composite countertops, a large kitchen island, plenty of storage space and luxury appliances such as a steam oven, microwave, dishwasher, induction stove, downdraft extractor, Quooker and Quooker Cube, a large refrigerator and a separate freezer. The ovens, induction stove and dishwasher are Smart appliances. The lovely, private roof terrace of approximately 21 m2 is directly adjacent to the kitchen and faces southwest (no neighbors). Due to the sheltered location of the terrace, it quickly reaches an enjoyable temperature.

    The central hallway gives access to all (four) bedrooms, two of which are adjacent to a second roof terrace of approximately 7 m2 facing northeast, each of them with their own entrance door. Also located along the central hallway are a luxury bathroom, second toilet and a technical room with washing machine, dryer and plenty of storage space.
    The master bedroom has a second luxury ensuite bathroom with bathtub and boasts a bespoke closet wall on either side, built-in speakers in the ceiling and built-in bed wall light switches to be used for light scenes, music and electric curtains. The bathrooms are finished with designer faucets and radiators (Hotbath and Zehnder) and both have a custom sink unit with composite worktop. The fourth bedroom has French doors, opening onto the southwest-facing terrace. All rooms contain beautiful neutral linen curtains and partially electric blackout curtains.

    In the basement, you will find an indoor storage room of approximately 6.4 m2, a parking space with charging station and two communal bicycle sheds with facilities for charging e-bikes.

    Location
    The house is located in the former (old) Houthaven, which has been transformed into a luxurious residential neighborhood surrounded by water and greenery. The neighborhood is characterized by sustainability, attractive high-rise and low-rise buildings and water as a typical Amsterdam element, very suitable for a round of SUP boarding. Also, there are several moorings in the street and there is a large decking with swimming pier at the IJ river about 50 meters from the house.
    The area includes several restaurants, a theater, a luxury hotel, schools and childcare. The popular Westerpark and the cozy Spaarndammerbuurt are within walking distance. The accessibility and connection to public transportation are very good, the ferry to Amsterdam Noord stops at the Pontsteiger and Central Station is only a 10-minute bike ride away. By car, there is a direct connection to the A10 (ring road) and several other highways.

    Features
    -Living area of approximately 200 m2 (in accordance with NEN2580);
    -Located on the 4th and top floor of a newly constructed building from 2020 with elevator;
    -Four spacious bedrooms, two bathrooms, two separate toilets;
    -Two outdoor spaces of a total of 26 m2, with sun nearly all day;
    -High ceilings of approximately 280-290 cm;
    -High quality finishes and beautiful custom-made cabinets;
    -Interior decoration designed by a Studio Nest architect;
    -Parking space with charging station;
    -Indoor storage room of approximately 6,4 m2 in the basement;
    -Communal bicycle storage in the basement (with charging facilities for e-bikes);
    -Very energy efficient (energy label A), full insulation, HR++ glazing, eight solar panels on the roof (for private use);
    -Senso cast floor with underfloor heating (city heating) and cooling;
    -Exterior blinds (screens) on the southwest;
    -Domotics by Digitalstrom, Somfy electric curtains, Sonos sound system;
    -Located on municipal leasehold land. The current semi-annual canon is € 4,846,50 (+ annual indexation) and the current period runs until October 31, 2067;
    -The application to transition to perpetual ground lease under favorable conditions (before January 8, 2020) has been requested in time including EPC discount;
    -Financially healthy VvE (owners’ association), professionally managed;
    -VvE monthly service costs are € 311,27,- for the apartment and € 52,81,- for the parking place.

    Layout

    Number of rooms
    5
    Number of bedrooms
    4
    Number of bathrooms
    2
    Number of floors
    1
    Floor description
    4e verdieping

    Construction

    Type of house/apartment
    Penthouse
    Construction year
    2020

    Say hi, we are happy
    to contact you


      Thank you for your message. One of our team members will be in touch with you shortly